Choď na obsah Choď na menu
 


A bolo svetlo

1. 4. 2019

Pán Boh povedal: "Buď svetlo !" no a bolo svetlo

Pán Boh oddelil svetlo od tmy no  a vznikol deň a noc. Zrejme asi roztočil Zem a ostatné planéty. Lenže ako mohol roztočiť planéty,keď Zem bola plochá doska ležiaca na chrbte slonov či iných zvierat. To som akosi nepochopil. Mám asi nejakú slabú predstavivosť. asi za to ,že nie som katolík, nechodím do kostola a nepočúvam múdre kázania vševedúcich a posvätených kňazov.

Som už taká nátura. Rád si predstavujem veci ináč ako mi tu niekto hovorí , ako to má vyzerať.

Spomínam si skúšku z politickej ekonómie na vysokej škole. Vtedy som dostal otázku: " Aký je rozdiel medzi ekonomikou kapitalistického a socialistického štátu?" Pravda je taká , že som si zobral "Marxov kapitál" a z dlhej chvíle som si ho prečítal. Čuduj sa svete. Ten Marx to nejako poplietol. Tuto títo naši vševedúci s červenými legitimáciami mi tu vyprávajú o úspešnej socialistickej ekonomike a presviedčajú ma tu o vstupovaní do komunizmu v najbližších desiatich rokoch . Marx asi zaspal dobu. Samozrejme. Však svoj Kapitál písal v 19. storočí. Marx tvrdil, že rozdiel medzi socializmom a kapitalizmom , je vo vzťahu k výrobným prostriedkom. Socializmus je vo svojej podstate štátnomonopolistický kapitalizmus, pretože štát vlastní výrobné prostriedky.

No čuduj sa svete. Citoval som Marxa, ešte i stranu, kde to bolo, nabitý Marxovým kapitálom, som vyletel so skúšky. Dobre že som mňa neurobili kapitalistického diverzanta.

Tak som si zobral "KOMUNISTICKÝ MANIFEST" a dočítal som sa o proletariáte. Marx tu tvrdil ( Blbec) , že všetci, ktorí predávajú svoju prácu (zamestnanci ) sú proletariát . To znamená aj riaditeľ v štátnom podniku, robotník , majster, upratovačka či poľnohospodár. Tak isto vedec či umelec, ktorý nie je na voľnej nohe. Ale mi sme tu iné nepočúvali , len o úlohe robotníckej triedy a jej vedúcom postavení. Väčšina z nich mala svoje vedúce postavenie hlavne vtedy keď si svoje sebavedomie pozdvihla pár decami alkoholu.

A bola to hlavne táto vedúca trieda, ktorá bola socialistickou spoločnosťou vyzdvihovaná, na druhej strane však svojim primitivizmom ničila tento systém. Na riadiacich funkciách sedeli robotnícke kádre , ktoré boli zakomplexované zo vzdelaných  a rozhľadených ľudí. To, že väčšina červených kádrov horko-ťažko zvládlo učňovku viem potvrdiť ako učiteľ  na odbornom učilišti.

Samozrejme keď sa nevedel uplatniť ako robotní  tak  z neho urobili vedúceho pracovníka.

Chudák Marx. Určite sa obracal v hrobe.

 

Je nová doba. Pokrokové Marxovo učenie v spoločnosti bolo poslané na smetisko dejín a v duchu robotníckeho primitivizmu nám komunistickú ideológiu naši politici vymenili za ideológiu vyhrabanú zo záhrobia stredoveku. Tak som si samozrejme v duchu doby zobral BIBLIU- Starý zákon. K Evanjeliám som sa ešte nedostal. Nepodarilo sa mi ich zatiaľ zohnať viac ako štyri. ( Tie štyri, ktoré povolili roku po 313 , kedy bolo kresťanstvo zrovnopávnené s ostatnými náboženstvami. Tie ostatné evanjeliá sa akosi stratili. Asi kresťanskému koncilu nevyhovovali. Jednoduchšie bolo z Ježiša urobiť buzeranta, ako priznať, že to bol normálny chlap.

 

Takže si čítam v "Starom zákone" dozvedám sa čuduj sa svete o veciach čo mi moderná katolícka popiera . 

Keď bude koniec sveta, nastane súdny deň. Pán Boh rozhodne o tom, či duša človeka bude spasená alebo zatratená. A kde je nebo a peklo? 

Akože , bol už koniec sveta? Niektorí sa vyhlásili za svätých a už sedia v nejakom  katolíckom nebi. Veď predsa Pán Boh rozhoduje o osude ľudskej duše. Akým právom si to osvojili niektorí ľudia. Vysvecujú sa svätých. Dokonca nejaká osoba, ktorá si hovorí pápež, si osvojil práve zástupcu BOHA na  Zemi. Nechápem kto mu dal na to právo.

Pripomína mi to príbeh zo Starého zákona. Keď Židia namiesto Boha velebili Zlaté teľa.  Vidíme , že títo "zástupcovia boha na Zemi" velebia len majetky , ku ktorým od roku 313 cirkev prišla . Musím pripomenúť,že nie práve čestným spôsobom. Zoberme si len Slovenský štát od roku 1939 do 1945. V tomto období dal katolícky režim popraviť asi 300000 politických odporcov. Nerozoberám deportácie židov a politických odporcov do koncentračných táborov. Komunisti v rokoch 1945 až 1989 boli v porovnaní  s Tisovým režimom  úplní amatéri. Ak beriem do úvahy obdobie od roku 313 do dnešnej doby tak obete kresťanov možno rátať na stovky miliónov . Vykynožené národy Ameriky, Azie, Austrálie a samozrejme Európy. 

Ak veríme v Božiu spravodlivosť , prídeme k presvedčeniu , še po toľkých zverstvách kresťanov nemožno o kresťanoch hovoriť ináč len o potomkoch samotného satana a silne pochybujem, že Ježiš v mene, ktorého sa tieto zverstvá diali, je Boží syn.

Obzvlášť katolíckych kňazov, posadnutých sexuálnymi úchylkami a pedofíliou možno považovať za diablov prezlečených do kňažských rúch. Tak ako hovorí "Starý zákon" Pán Boh je trpezlivý , ale pamätlivý. 

A preto Vám hovorím: Za zlo, ktoré ľudstvo páchalo a pácha . Za ničenie Zeme, ktorú som ľudstvu dal do prenájmu, bude ľudstvo zničené . Presne tak ako pred 12000 rokmi. Prvý budú potrestaný tí, čo povraždili milióny nevinných obyvateľov Severnej Ameriky. USA zmizne z povrchu zemského , ako najväčšie zlo sveta .Morálne zvrhlý  národ vrahov , pokrytcov sa bude smažiť v ohni Zeme.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.